Москва предупреди САЩ да не се месят във вътрешните работи на

...
Москва предупреди САЩ да не се месят във вътрешните работи на
Коментари Харесай

Москва предупреди САЩ да не се месят в работите на Иран

Москва предизвести Съединени американски щати да не се месят във вътрешните работи на Иран. 

В същото време Русия упрекна Вашингтон, че се пробва да употребява антиправителствените митинги, с цел да подкопае съглашението за ограничение на иранската нуклеарна стратегия. 

" Ставащото в Иран е негова вътрешна работа, която притегля вниманието на интернационалната общественост. Но макар множеството опити да бъде изопачена същността на ставащото там, аз съм убеден, че нашият комшия - другарска нам страна, ще успее да преодолее сегашните компликации и да излезе от този интервал като по-укрепнала страна и като благонадежден сътрудник при решаването на разнообразни проблеми, в това число и на тези, които са свързани с по-нататъшното осъществяване на (ядреното споразумение) ", сподели зам.-министърът на външните работи Сергей Рябков, представен от ТАСС и Българска телеграфна агенция. 

Според Рябков в сегашната обстановка Вашингтон се поддава на изкушението да употребява момента, с цел да сложи нови въпросителни пред съглашението, което демонстрира, че става дума за умишлен опит то да се разклати и да се подкопае вярата на интернационалната общественост в него.

Представител на американската администрация разгласи, че Белият дом обмисля нови наказания против представители на иранския режим и неговите поддръжници, забъркани в репресиите на протестното придвижване. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР